DE SERVICE

Bij ons bestel je niet zomaar bedrijfskleding. Wij luisteren naar de werknemers, analyseren het bedrijf en komen zo tot een ontwerp. 

De dragers hechten hierdoor meer waarde aan de kleding, het bedrijf krijgt een boost doordat de kleding de sfeer en indruk kan versterken.  

 

Jouw kleding is uniek, past naadloos en dat is te zien. 

 

Waarschijnlijk is de werkwijze wel een beetje anders dan je gewend bent, we lichten dit daarom dus graag nog even toe. 


Hoe gaat dit in z'n werk?

1. Neem contact met ons op met jouw ideeën en wensen. 

2. We sturen een offerte op maat en maken een afspraak, bij jou of bij ons, om elkaar en jouw bedrijf te leren kennen. 

3. Ga je met ons in zee? Dan (je bent gewaarschuwd) zetten we je jou en je collega's eerst zelf aan het werk. Met onze Peloris-tool gaan jullie zelf nadenken over hoe jouw kleding het best en het fijnst is gedurende de werkdag.

3. Vervolgens gaan wij aan de slag in onze studio, maken een ontwerp naar jullie wens en werk, en sturen dit ontwerp op ter goedkeuring. 

4. Wanneer alles naar wens is, starten we de productie en kun je jouw bedrijfskleding snel verwachten.


En na het gebruik?

De reis van de kleding eindigt natuurlijk niet zodra jij het binnenkrijgt. We zijn met z'n allen verantwoordelijk voor wat we de wereld in lanceren. Jij over de verzorging van de kleding, daar willen we je zo goed als we kunnen bij ondersteunen. Wij verzorgen de rest. 

De kleding ontwerpen we zo dat deze meerdere gebruikers mee kan, mocht je er toch vanaf willen kan alles weer bij ons ingeleverd worden, wij zorgen dan voor een tweede leven of een juiste recycling. Dit kan per post!