EEN TENT VAN PELORIS

Boottenten, die zijn fantastisch! Wij weten er alles van, de PELORIS zeilmaaksters wonen zelf op kleine kajuitjachtjes. In de zomer heerlijk schaduw, in de winter een extra kamer en niet te vergeten, het houdt je schilderwerk langer goed. 

Maar zou je jouw tent misschien toch net even anders willen dan de standaard tent, mag het nog net even wat duurzamer of heb je een speciale wens voor jouw tent (zoals bijvoorbeeld een isolerende tent, geintegreerde mini-tentjes voor je koffie of een mooi borduursel). Dan is een Peloris tent wellicht wat voor jou! Jouw creatieve en multifunctionele ideeen of wensen brengen wij graag tot realiteit. 

We komen bij jou op locatie jouw project opmeten en dan krijg jij de ruimte in te tekenen wat jij waar wilt. Met een achtergrond in industrieel ontwerpen zijn we erop gebrand de vorm en materiaal precies naar wens te maken. We werken graag met hergebruikte materialen, zolang de tent uiteindelijk maar van hoge kwaliteit is en nog lang meekan. 

Door gebruik te maken van grotendeels restmateriaal komen we al snel iets goedkoper uit, hoeveel precies kunnen we je het beste vertellen aan de hand van een offerte. Schroom niet om een berichtje te sturen!

 


PORTFOLIO


We denken graag met je mee, alles is mogelijk.

Voor wat inspiratie:  bootkappen, bootkussen, kuiptent, huik, tarp, dekzeil, boottent, buiskap, zeilhoes, rolfokhoes, zeilzakken, gordijnen.


CONTACT PELORIS ZEILMAKERIJ

mail:

tel: 

adres: 

 

 

info@peloris.nl

0626323346

Cloese 10, 3191 ED Hoogvliet, Rotterdam