EEN ZEIL VAN PELORIS

Met de fijnste industriële machines en grote lappen reststof konden we het niet laten om Peloris te laten vertakken in een zeilmakerij! Naast bedrijfskleding maken we sinds februari 2021 ook boottenten, luifels, banners, en gordijnen, en meer van restmateriaal. Dit kan jouw oude tent zijn, maar ook doeken uit musea, andermans oude zeilen, gordijnen, we kunnen het zo gek niet bedenken. 

 

Dus wil jij jouw tent of zeil, of project misschien toch net even anders willen dan de standaard, mag het nog net even wat duurzamer of heb je een speciale wens (zoals bijvoorbeeld een isolerende tent, geïntegreerde mini-tentjes voor je koffie of een mooi borduursel). Dan is een Peloris tent wellicht wat voor jou! Jouw creatieve en multifunctionele ideeen of wensen brengen wij graag tot realiteit. 

We komen bij jou op locatie jouw project opmeten en dan krijg jij de ruimte in te tekenen wat jij waar wilt. Met een achtergrond in industrieel ontwerpen de ervaring van wonen op kleine kajuitjachtjes zijn we erop gebrand de vorm en materiaal precies naar wens te maken. We werken graag met hergebruikte materialen, zolang de tent uiteindelijk maar van hoge kwaliteit is en nog lang meekan en jij er blij mee bent!

 

Vragen? Stuur ons een berichtje: info@peloris.nl

 

 

PORTFOLIOWe denken graag met je mee, alles is mogelijk.

Voor wat inspiratie:  bootkappen, bootkussen, kuiptent, huik, tarp, dekzeil, boottent, buiskap, zeilhoes, rolfokhoes, zeilzakken, gordijnen.

 


CONTACT PELORIS ZEILMAKERIJ

mail:

tel: 

adres: 

Graag even laten weten voor je langskomt!

 

info@peloris.nl

0626323346

Cloese 10, 3191 ED Hoogvliet, Rotterdam